Yhteiskunnallista liikettä

6.11.-6.12.2017 

Joka päivä klo 12-13 (paitsi sunnuntaisin 13-14)

lisäksi erityislähetyksiä suorana

YHTEISKUNNALLISTA LIIKETTÄ lähettää Korppiradiossa suoraa ja vähemmän suoraa lähetystä koko itsenäisyyspäivän 6.12 klo 12- 24!

  • 17.-18.11. klo 11-16 Sijdsååbbar – kaksipäiväinen kyläkokous :: Baltic Circle

AVOIN KUTSU

Yhteiskunnallista liikettä on löyhä taiteellisen aktivismin sekä taiteen ja aktivismin alusta joka juhlii moninaisuutta sekä etsii ja luo tiloja olla yhteydessä.

Se on 31 päivän jatkumo ja rihmasto jossa kaikki toimivat itsenäisinä toimijoina, ei yhtenä tiukkana ryhmänä.

Mitä sinä haluaisit tehdä? Minkä asian puolesta? Vaikka raami on löyhä , on alusta tietenkin antirasistinen ja antifasistinen. Painopiste ei ole vastustamisessa vaan vahvistumisessa, uusien yhteyksien löytämisessä ja solmimisessa sekä kaiken poliittisuudessa.

Tällä hetkellä ohjelmisto koostuu ääniteoksista, musiikista, luennoista, niiden taltioinneista Korppiradion kautta ja esityksistä (mm. Baltic Circlessä) sekä performansseista ja tanssista.

Yhteiskunnallisen liikkeen idea on määrittää mielenosoittamista uusiksi esityksillä ja tapahtumilla. Tämä tapahtuu jollakin tapaa joka päivä ja eri puolilla Suomea.

Voit linkittää mukaan jo tapahtuvia asioita tai vanhojakin juttuja, uusia ei ole pakko keksiä.

#yhteiskunnallista liikettä on yhdistävä linkki eri tapahtumien välillä ja voit käyttää hästägiä mikäli tunnet tekeväsi yhteiskunnallista liikettä ja mikäli tämä kiinnostaa sinua. Toivomme että lähetät meille myös tietoa omista liikkeistäsi.

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita tuohon aikaan tapahtuvista asioista ja yhteyksistä, aina ehtii mukaan, tervetuloa!

lisätietoja:

Yst.terv. Laura Murtomaa 040 7277775

laura.murtomaa@gmail.com