Yksi On Maa

Yksi On Maa -podcastit

Kuuntele kuulokkeilla!

Intro (julkaisupäivä 14.2.2019) 4 min

      4 WINDS : YKSI ON MAA (intro)

1. osa Planeetta 19.2. tiistaina klo 18. Äänessä: Charles Lawrence, Markku Lehmuskallio, Anastasia Lapsui, Tero Toivanen. Kielet:suomi, englanti, venäjä (suomennettu).

      4 WINDS : YKSI ON MAA - osa 1

2. osa Yhteisö ja henkilökohtainen transformaatio 20.3. keskiviikkona klo 18. Äänessä: Charles Lawrence, Virko Kolulahti, Anastasia Lapsui, Markku Lehmuskallio ja Swamini Anuradha Puri.

      4 WINDS : YKSI ON MAA - osa 2

3. osa Musiikki: äänen voima, värähtely, kommunikaatio 19.4. torstaina klo 18. Äänessä Yksi On Maa -konsertissa (10.5.2019) esiintyviä muusikoita puhumassa musiikin ja äänen musiikin voimasta. Mukana Tuomas Rounakari, Hanna Rajakangas, Meri Hietala, Kalle Kuisma, Ringa Koskinen, Charles Lawrence ja VJ Tuulinen Kaaos.

      4 WINDS : YKSI ON MAA - osa 3

4. osa Puuvertaus 21.6. klo 8 ja 12. Studiossa Sisko ja Kalle tekevät katsauksen alkuvuoteen ja tulevaisuuteen, kuulemme taltiointeja Malmitalon Yksi On Maa -konsertista.

      4 WINDS : YKSI ON MAA - osa 4

Extrat

Extra 1: Anastasia Lapsui ja Markku Lehmuskallio – Matka. Yksi on Maa -podcastsarjan extrajaksossa Markku Lehmuskallio ja Anastasia Lapsui kertovat elämästään ja esittelevät elokuvansa Matka. Charles Lawrence kertoo kuinka tutustui Anastasiaan ja Markkuun Neljän tuulen leirillä Inarissa.

      4 WINDS : YKSI ON MAA - EXTRA: MATKA

Extra 2: Charles Lawrence -the Concert.  Neljän tuulen Podcast-sarjan extra-jaksossa Charles Lawrence YKSI ON MAA konsertin jälkeisissä tunnelmissa kauniina kevätpäivänä Kalle Kuisman haastateltavana. Mukana musiikkikatkelmia konsertin esiintyjiltä. Julkaistu 17.7.21019.

      4 WINDS : YKSI ON MAA - EXTRA: THE CONCERT

yhteistyössä: fourwinds.fi