Forum

Please or Register to create posts and topics.

Nettiradioita

PreviousPage 2 of 2

Hei. Löysin täältä todella mielenkiintoisia suosituksia, joista pidin. Kiitos suosituksista 🙂

korppiradio has reacted to this post.
korppiradio
Quote from Clayborneo on 27.1.2022, 17.16

Kiitos suosituksesta! Haluaisin kuunnella enemmän, mutta mielestäni radiokanavilla soitetaan hieman geneeristä musiikkia. Äänikirjat ovat kyllä mieleeni ihme kyllä kun vain löysin ensin sopivan palvelun, kuten https://www.xn--nikirjat-zzaa.net/ joten kyllä radionkin kuuntelusta nauttisi vain oikean kanavan löytyessä. Etsin vieläkin sellaista kanavaa, joka soittaisi persoonallisempaa musiikkia ja jossa juontajat eivät juttelisi hölmöjä juttuja ja leikkisi tyhmiä leikkejä, vaan että olisi sellaista asiallista keskustelua. Nelosen radiokanavia en kuuntele periaatteesta – heidän touhu on vähän semmoista mafiatouhua. Koko yhtiöllä on kohta monopoli Suomen musiikkimaailmassa. Likaista touhua, mielestäni taiteen aloilla tämmöinen on erittäin inhottavaa. Joten saa ehdottaa Nelosesta vapaita, persoonallisia radiokanavia! Olisiko jossain esimerkiksi tämän tyyppistä https://www.xn--puhelinliittym-jib.com/ vertailupalvelua kanaville?

 

Quote from Paavola on 30.1.2023, 19.41
Quote from Clayborneo on 27.1.2022, 17.16

Kiitos suosituksesta! Haluaisin kuunnella enemmän, mutta mielestäni radiokanavilla soitetaan hieman geneeristä musiikkia. Äänikirjat ovat kyllä mieleeni ihme kyllä kun vain löysin ensin sopivan palvelun, kuten https://www.xn--nikirjat-zzaa.net/ joten kyllä radionkin kuuntelusta nauttisi vain oikean kanavan löytyessä. Etsin vieläkin sellaista kanavaa, joka soittaisi persoonallisempaa musiikkia ja jossa juontajat eivät juttelisi hölmöjä juttuja ja leikkisi tyhmiä leikkejä, vaan että olisi sellaista asiallista keskustelua. Nelosen radiokanavia en kuuntele periaatteesta – heidän touhu on vähän semmoista mafiatouhua. Koko yhtiöllä on kohta monopoli Suomen musiikkimaailmassa. Likaista touhua, mielestäni taiteen aloilla tämmöinen on erittäin inhottavaa. Joten saa ehdottaa Nelosesta vapaita, persoonallisia radiokanavia! Olisiko jossain esimerkiksi tämän tyyppistä https://www.xn--liittymtarjoukset-wqb.fi/ vertailupalvelua kanaville?

Huonosti löytyy varmasti mitään vertailupalvelua. Muita vertailupalveluja kyllä löytyy.. Tarkoitatko jotain sellaista, johon olisi koottu aivan kaikki suomalaiset kanavat?

https://www.lehtitarjouksia.com/

https://www.ainacom.fi/

https://www.xn--lainaa-netist-nfb.fi/

 

 

Itse kyllä paljon radiota kuunnelleena kokeilin äänikirjoja ja kyllä heti tykästyin.

Äänikirjapalvelut jäivät kyllä itsellä töihin radion sijaiseksi melkein välittömästi

PreviousPage 2 of 2