Forum

Please or Register to create posts and topics.

Nettiradioita

Radiotaide on ollut Korppiradiossa keskeinen elementti alusta alkaen. Maailmalta löytyy nettiradioita, joissa radiotaidetta on tehty jo pitkään ja aihetta on tutkittu monelta kantilta, kuten pitääkin. Yksi vaikuttavimmista viime aikojen löydöistä on Radio Nouspace, jota ylläpitää amerikkalainen John Barber, joka on tuttu myös muutamista Framework Radion ohjelmista.

Tässä linkki: http://www.radionouspace.net/

http://stationofcommons.org/

Hyvin kiinnostava uusi nettiradio!

Check out this new web radio project!

Hei kaikki, tässä mun suosituksia erilaisista radioista ja podcasteista:

https://phauneradio.com/

http://thelakeradio.com/

https://wfmu.org/

http://polyweekly.com/

 

Yleisradioilla on myös ihan hyvää ohjelmaa: BBC 6 kuuntelen, kun haluan kuulla jotain vähän parempaa musaa, kuin mitä suomalaiset radiokanavat soittaa...

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/live:bbc_6music

 

Myös hakukonehauilla löytää paljon erilaisia sivuja, joihin on koottu nettiradioita...suosittelen avartamaan omaa radiomaisemaa, kummasta vaikuttaa myös omaan mielenmaisemaan ja auttaa ulos "todellisuus"kuplasta, johon helposti ihminen joutuu..

Terkuin Kitty Kaboom

Radio Aporee on aarreaitta, laadukkaita gps-tägättyjä nauhoitteita ympäri maailmaa, kaikki voi osallistua sisältöjen tuottamiseen: https://aporee.org/

*

 

Tämä on myös hauska: https://radiooooo.com/ - valitse maa ja vuosikymmen, kuulet maapallon äänitetallennehistoriaa alkuhämäristä nykypäivään. Tänne voi myös rekisteröityä ja osallistua aineiston kokoamiseen.

Uusi yhteisönettiradio, joka toimii Helsinki-Tallinna akselilla.

https://idaidaida.net/

radio helsinki

https://helsinki.at/info/uber-uns/charta-der-freien-radios

 

http://www.ravavavara.art/about

https://yamakan.place/palestine/

Kulttuurivihkoissa oli juttua tästä palestiinalaisesta Radio alHara radiokanavasta, joka on saanut alkunsa koronapandemian takia. Kiinnostavaa tässä on ruohonjuuritason verkostoituminen ja solidaarisuus globaalilla tasolla. Tämänkaltainen verkostoituminen radioitse on tänä päivänä todella mielekästä liikehdintää ja juuri sitä jossa Korppiradio haluaa olla mukana. Toinen jutussa mainittu kanava Root Radio Istanbulissa on toinen globaalisti yhteisöllistä aktivismia synnyttävä asema.

Root Radio