Mikä Korppiradio?

Korppiradio on ruohonjuuresta kasvava globaali kyläradio. Se tutkii ja tarkkailee, kritisoi ja tarinoi, laiskottelee ja leijailee, vastustaa ja raakkuu. Se tuo esiin musiikkia kulttuurispektaakkelin takaa, ajattelua nykyisen valtavirran ulkopuolelta ja kuunnelmia toistemme todellisuuksista. Korppiradio on yhteisö, jonka muodostavat ohjelmien tekijät ja kuuntelijat.
Korppiradion tavoite on, että ruohonjuuriradio on osa laajempaa yhteiskunnallista muutosta, joka luo yhteisöllistä toimintaa ja yhdistää paikallista väkeä rakentamaan oman elämänsä perusteita uudestaan omavaraisuuden ja itsetekemisen pohjalle. Kuka tahansa voi tulla mukaan tekijäksi tai ehdottaa ohjelmaideaa ilman erillistä kokemusta tai resursseja. Järjestämme myös vertaisoppimiseen perustuvia työpajoja omaehtoisen radiotoiminnan rakentamisesta, tutkivasta journalismista, äänitekniikasta jne. Korppiradion oma studiotila sijaitsee Helsingin Vallilassa, mutta suunnitteilla on levittää toimintaa myös muille paikkakunnille ja toiveenamme on, että omaehtoisia ruohonjuuryhteisöjä ja epäkaupallisia kulttuuriaktivisteja tulisi mukaan ottamaan Korppiradion omakseen.
Korppiradion yhteisöllisesti koottava ohjelmavirta (live stream) on kuultavissa internetin välityksellä. Korppiradion nettisivuilla kuuntelijat ja tekijät voivat reaaliaikaisesti kommunikoida keskenään kirjoittamalla raakkulaatikkoon. Tietoa eri ohjelmista sekä lähetysnauhoitteet löytyvät ohjelmien omilta sivuilta, jotka voi valita yläpalkista tai menusta oikealla.
Sivustoa ja radiotoimintaa viilataan edelleen. Korppiradion lähetykset käynnistyivät marraskuussa 2013.
Terveisin, Korppiradion tekijäkollektiivi
sähköposti: korppi (at) korppiradio.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *